tiistai 10. syyskuuta 2013

Häämatkalle, viimeinkin!

Tällä rouvalla lentelee juuri nyt mahassa pieniä perhosia. Laukut on pakattuna olohuoneen lattialla ja me teemme viimeisiä matkavalmisteluita. Mies sentään onnistuu tekemään kaikkea järkevää, kun minun matkavalmisteluihin kuuluu ilmeisesti blogin päivitys ja Facebookissa notkuminen. ;)

Me ollaan oltu reissun päällä koko syyskuu, joten en ole yhtään ehtinyt vierailemaan muiden blogeissa. Arki kutsuu taas lokakuussa, siihen asti nautitaan - yhdessä.

Kuva

Huomenna meillä on viimein lähtö häämatkalle. On sitä jo odotetukin ihan hirveästi. Lentopelkoinen minä ei ehkä ole odottanut sitä matkustusta sinne niin fiiliksissä, mutta onhan se lennettävä jos meinaa nopeasti päästä paikasta toiseen. Kyllä se sitten taas siitä, jos ei muuten, niin aviomiehen kättä puristaen. ;) Nyt nautiskellaan hyvästä ruuasta, ehkä hyvästä juomasta ja ennen kaikkea siitä kiireettömästä yhdessäolosta ilman aikatauluja.


Palaan linjoille hanimuunin jälkeen!

Nauttikaa syksystä,
Sartsu

7 kommenttia:

  1. Ihanaa häämatkaa, nauttikaa toisistanne!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana se olikin kyllä, saatiin vihdoin rentoutua! :)

      Poista
  2. Nauttikaa ihanasta matkasta, rentoutukaa ja etenkin Elisan sanoin nauttikaa toisistanne! Muistan oman häämatkamme vielä kuin eilisen, joten tiedän missä fiiliksissä olet (lentopelkoineen päivineen) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä ihanan rentouttava häämatka. Sain ehkä jopa lentopelkoakin hiukan voitettua, hurraa! :)

      Poista
  3. Hei hanimoonilainen :D Kun palaat takaisin arkeen niin olisi kiva kuulla kuvin ja sanoin miten sun kesä meni, haaste on heitetty, klik! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun saiskin vielä olla hanimoonilainen. :D Kiitos haasteesta, teen sen varmasti! :)

      Poista
    2. Hehe, uskon kyllä :D Kiva kuulla, jään odottelemaan :)

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)