perjantai 15. marraskuuta 2013

Päiväpeittoa metsästämässä

Olipa kerran makuuhuone, joka oli vitivalkoinen. Seinillä loistivat iänikuiset lasikuitutapetit. Yhtä seinää oli sentään yritetty piristää sinisellä tehostevärillä ja sisustustarralla, mutta kokonaisuus oli niin tuttua ja turvallista.
Kaipasimme makuuhuonetta, jonka värit rauhottaisivat ja olisivat seesteiset. Niinpä allekirjoittanut otti ja tasoitti lasikuitutapetin pois (on muuten ihan hitsin pölyistä ja ärsyttävää työtä) sekä maalasi koko makuuhuoneen rauhallisen harmaan sävyllä. Kyllä meidän nyt kelpaa. Vielä kun saisimme makuuhuoneeseen pimentävät valkoiset verhot ja valkoisen päiväpeitteen, niin kaikki olisi kerrassaan perfecto. Tila tarvitsee vielä myös harmaan tai muun tummasävyisen pehmeän maton.


Sointu päiväpeite on omaan makuuni oikein kaunis. Rehellisesti täytyy todeta, että sen hinta (himpun päälle 100e) on sellainen, etten ole ihan varma tarvitsemmeko me
päiväpeittoa ihan niin pahasti ja kokokin on aika hintsu.
Sisustuskauppa Satiini
H&M Homen valikoimista löytyy seuraavanlainen päiväpeite:
H&M Home
Täytettähän tässä ei ole laisinkaan, joten tällä ei kyllä saa tehtyä illuusiota sellaisesta muhkean kutsuvasta sängystä. Onko jollain teistä lukijoista kokemusta näistä H&M Homen tekstiileistä? Minulla meinaan ei ole ja mielelläni niitä teiltä kuulisin. Hintahan tässä on jo oikein miellyttävä 59,95e. Tässä tietysti päästään taas tähän ainaiseen dilemmaan, kannattaako köyhän ostaa halpaa?

Jotex tarjoilee valikoimistaan ehkä koko etsinnän halvimmista tuotteista. Parisängyn päiväpeite hintaan 29,90e. Herää kysymys, että kestääkö tämä mitään? Kokemuksia? Hinnalla se ei ole ainakaan pilattu ja yksinkertainen tyyli sopii tilaan kuin tilaan.

Jakakaa ihmeessä kommenttiboksissa jos teillä on aiheeseen liittyen jotain kokemuksia. Vilkaisin myös Stockmannin ja Finlaysonin tarjontaa, niissäkin oli monia hyviä ehdokkaita.
Makuuhuone pääsee esittelyyn tänne sitten kuin tekstiilit ovat löytäneet kotiin. :)



4 kommenttia:

  1. Mulla ei noista päiväpeitteistä sen kummempaa kokemusta ole, kun meillä ei käytetä, oops :D Mutta H&M Homesta sentään jotain.. Luonnonmateriaaleista valmistetut H&M:n tuotteet olen kokenut hintaansa nähden hyvälaatuisiksi, mutta esimerkiksi tekokuitu"satiini"lakanat, jotka tilasin vahingossa, olivat jotain ihan kauhistuttavaa kuraa. Vertaisin aika lailla Ikeaan - eli kannattaa käydä paikan päällä hypistelemässä, jos on vain mahdollista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Hyvä tietää, että niihin luonnonmateriaaleista valmistettuihin tuotteisiin voisi luottaa.
      Pitää käydä varmaan joskus testaamassa paikan päällä. :)

      Poista
  2. Meillä on tuo H&M päiväpeitto ollut harmaana jo vajaa 5 vuotta, ja hyvin on kestänyt, ja kyllä meidän sänky näyttää ihan muhkealta sen kanssa. Tosin meillä on muutenkin aika korkea jenkkisänky. Mutta päiväpeitto ei normaalikäytössä ole kärsinyt laisinkaan, vaan on edelleen oikein siisti. Ja tuo hm on ainakin reilun kokoinen!

    nina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Päiväpeitto kuulostaa tosiaan olevan hyvä. Taidan hankkia sen meillekin. :)

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)