torstai 18. huhtikuuta 2013

Uutta kameraa vailla

Luotan nyt täysin teihin lukijoihin, että saan taas jälleen kerran hyviä mielipiteitä ja neuvoja :)

Mulla on tähän asti ollut joitain vuosia vanha Samsungin digikamera käytössä ja se on asianasa ajanut ihan hyvin. Nyt kuitenkin alkaa tuntua, ettei sen kanssa räpsyttelystä tule enää yhtään mitään.
Edessä olisi siis uuden kameran osto.
Järkkäri houkuttelisi ihan hirveästi vaikkakin toisaalta en tiedä, että onko se välttämättä tässä taloudessa tarpeellinen. Sen iso koko ei kiehdo, se ei mahdu käsilaukkuun enkä tosiaan jaksaisi sitä raahata paikasta toiseen. Jäisi ne vähäisetkin kuvat ottamatta mitä yleensä. Hyviä kuvia sillä tosin saa, että sikäli. Tosin järkkärin ostaminen vaatisi tutustumista sen toimintoihin ja en ole ihan varma, riittäisikö mielenkiinto siihen..
Niinpä olen mietiskellyt ja taas mietiskellyt vähän lisää. Päätöstä on vaan niin kovin vaikea tehdä. Siispä kaipaisin teiltä, rakkaat lukijat, hyviä vinkkejä!

Mikä kamera sinulla on? Oletko siihen tyytyväinen ja miksi? Tai päinvastoin, miksi et ole siihen tyytyväinen? Kerro kaikki mitä tiedät tästä aiheesta! :)






4 kommenttia:

  1. Hankittiin viime kesänä uus digikamera ja tein ihan kauheasti silloin vertailua mm. kävin kaupoissa kokeilemassa kameroita, vertailin arvosteluja jne.

    Tän perusteella päädyttiin ostamaan Canon Ixus 230 HS, johon olen kyl ollut ihan supertyytyväinen! Kaikki tutut on luulleet, että meidän lomakuvatkin on otettu jollain järkkärillä kun kuvanlaatu on niin hyvä :) Suosittelen! Tämä kannattaa kans lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää tutustua tuohon tarkemmin, pikaisesti kun katsoin niin vaikutti tosi hyvälle.

      Poista
  2. Mä pohdiskelin kans just tuota samaa tänä keväänä. Järkkärimäinen kuvanlaatu kiinnostaa blurrautuvine taustoineen mutta järkkärin raahattavuus ei oikein iskenyt. Lopulta päädyin pokkareiden ja järkkäreiden välimaastossa olevaan Olympus E-PL5 -mikrojärkkäriin. Vielä ei aivan kauheasti ole kokemusta, mutta kovin tyytyväinen olen ainakin vielä ostokseeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta. Pitääpä tutustua tuohonkin tarkemmin. :)

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)