perjantai 5. huhtikuuta 2013

Long time no see

Heippa hei vaan pitkästä aikaa!

Olen pahoillani, että bloggaaminen on jäänyt vähemmälle.
Viime aikoina on jostain syystä ollut sellainen olo, ettei jaksaisi oikeastaan yhtään mitään. Vaikka kevätaurinko lämmittää ja sulattaa lumikasoja kovaa vauhtia pois, niin ei se ainakaan tässä taloudessa ole jaksanut antaa lisäenergiaa tälle rouvalle. :)

Olen ollut sairaslomalla viime elokuusta lähtien, koska minulle sattui työtapaturma. Nyt odottelen leikkausta ja alkoi tuntua sille, että seinät alkavat hiukkasen kaatua päälle. Tein päätöksen, että kokeilen palata töihin siihen asti että pääsen leikkaukseen. Tiistaina oli siis minulla ensimmäinen työpäivä 7 kuukauteen ja ai että, kun tuntui kivalle päästä takaisin töihin. Sääli vaan, että nilkkani on hiukan eri mieltä siitä, mutta ei kuunnella sitä ;)

Pääsiäinen tuli ja meni nopeasti ohi. Olimme anoppini mökillä pääsiäisen nautiskelemassa upeasta auringonpaisteesta, sekä siitä ihanasta rauhasta mikä siellä vallitsi.
Anoppila on upea paikka! Heidän "mökkinsä" (omakotitalo) sijaitsee järven rannalla, rauhallisessa poukamassa. Pihalla on järvisauna, jonka yhteydessä on majoitustilat sekä grillikota, jossa on ihana iltaisin istuskella ja paistella makkaraa. Voisin muuttaa sinne, oikeesti. Oli ihan mieletöntä saunan jälkeen istuskella terassille ja kuunnella.. sitä hiljaisuutta, kun mitään ääniä ympäriltä ei kuulu. Siinä kyllä mieli lepäsi ja murheet jäivät taka-alalle.
Järven jäällä oli vielä noin 40 cm paksu jääkerros, joten meidän päivät kuluivat tallustellessa jäällä ja heitellessä tolle koiruudelle frisbeetä. Jota Severi jaksaisi hakea uudestaan ja uudestaan, varmaan siihen asti ettei jalat enää kantaisi. Oli koiruuskin aika väsynyt kaveri, kun kotiuduttiin pääsiäisen vietosta.

Tuo musta epämääräinen möykky on meidän koira Severi




Voi koiran onnea, kun saa vapaana temmeltää


S pilkillä ;


Takana grillikota jossa paisteltiin iltapalaa, etualalla valpas vahti 


Maisemia. Vielä on järvellä melko talvista..
Palaan taas pian! Löysin muuten sen kadoksissa olleen kamerankin (tai siis S löysi), joten pian voin tehdä postauksen meidän Tallinnan matkasta.

Aurinkoista viikonloppua!
-Saara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)