torstai 25. huhtikuuta 2013

Syyskuussa lämpimään

Oli pakko vaan tulla vähän hehkuttamaan, että varasimme vihdoin häämatkan. Mehän olemme siis menneet helmikuussa naimisiin, mutta erinäisistä syistä ei silloin päästy lähtemään matkalle ja päätettiin lykätä se myöhemmälle syksyyn.
Tässä ollaan mietitty ja kierreltykaarreltu, että mihkä mentäis. Alunperin oli tarkoitus mennä Pariisiin, sitten piti mennä Lontooseen ja Pariisiin. Sitten saatiinkin edellispäivänä yhtäkkiä jonkinlainen idea, että ei sittenkään. Näihin suurcityihin voidaan joskus ottaa viikonlopun mittainen irtiotto arjesta, nyt kaivataan jotain muuta.




Rannalla makoilijoita me kaksi emme kuitenkaan ole, emme vaikka kuinka yrittäisimme. Katselimme kaupunkilomia vähän erilaisista ympäristöistä. Haimme ehkä jotain kaupunkiloman ja löhöilyloman välimaastosta, niin että olisimme kaupungissa, mutta olisi mahdollisuus olla myös rannalla, jos jostain syystä jokin mieliteko auringonpalvontaan tulisi.
Tutkimme nettiä tarkkaan ja soittelimme muutaman puhelun Finnmatkojen asiakaspalveluun, josta saimme ripeää ja ystävällistä palvelua..



Ja vihdoin, löytyihän se vaihtoehto: me lähdemme Mallorcalle. Mallorcahan on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, mutta mepä löysimme aivan ihanan neljän tähden hotellin, joka on vain puolisentoista kilometria Palman kaupungista. Näin ollen pääsemme joka päivä kaupungin vilinään, mutta on mahdollisuus niihin ihaniin käsikädessä tehtyihin iltakävelyihin meren rannalla.. :)

Ou mai! En todellakaan jaksais odottaa, syyskuuhun on vielä ikuisuus! Totuus on kuitenkin se, että aika menee niin nopeasti, ettei ehditä huomatakaan kun istutaan jo lentokoneessa. Mikä on mun mielestä aivan kauheeta, koska mulla on ihan hirvittävä lentopelko. En kuitenkaan anna pelon rajoittaa elämääni vaan olen todennut, että jos haluan matkustaa, on minun istuttava koneeseen ja kestettävä. Voi mies raukkaa, kun puristan sen kättä taas niin, että hyvä jos ei murtumaa tule..



Meille molemmille Mallorca on vieras mesta, S on käynyt Espanjassa ennen, mutta mä en ole ollut koko maassa. Mielenkiinnolla siis odotetaan, että mitä eteen tulee.
Hotelli on sisänsä ihan mahtava, että se on vain aikuisille, sopinee siis hyvin häämatka-tarkoitukseen. Hotelli on vieläpä kokonaan kunnostettu viime vuonna, joten kovin nuhruinenkaan sen ei pitäisi olla. Mallorcalla pitäisi syyskuussa olla päivisin n.26 astetta lämmintä, öisin 18 astetta, joten nyt pitää ruveta shoppaamaan kesämekkoja. Sitten saa helmat hulmuten mennä Mallorcan lämpimässä yössä.
Ihanaa!

Onko teillä kokemusta Mallorcasta?

Kuvat Finnmatkat.

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa, kuulostaa hyvältä :) Meidänkin minihäämatka varmistui tänään!
    Itseeni kans vain pelottaa se lentäminen, kun en oo koskaan ollut ees lentokoneen lähellä..

    VastaaPoista
  2. Luinkin sun blogista, että ootte varannut reissun. Hienoa! Ei kannata turhaan pelätä sitä lentämistä, ettet turhaan lietso itselles pelkoa tyhjästä, niinkun mä olen tehnyt. Mulla nyt on tosin ihan hirveä korkeanpaikan kammo, joten sekin voi osaltaan vaikuttaa. Lentäminen on siistiä, kaikkien muiden mielestä paitsi mun. ;)

    VastaaPoista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)