torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen viettoon

Heippa vaan kaikille ja pahoittelut blogihiljaisuudesta!
Ensiksi haluan kiittää tuhannesti jokaista, joka kommentoi edellistä postaustani. Tekstini selvästi herätti keskustelua ja kiitos todella kaikille kommenteista! Vastaan teille kaikille niihin vielä yksitellen.

Seuraavaksi pahoittelen blogin hiljaista viikkoa! Olen ollut tällä viikolla jotenkin niin äärettömän väsynyt, että olen vain tirsannut aina kun se on ollut mahdollista. Koitan parantaa tapani ja ruveta taas bloggaamaan säännöllisesti.
Harmitusta on aiheuttanut myös se, että meidän kamera katosi Tallinnan reissun aikana. Sitä ei löydy kertakaikkiaan mistään, joten on vähän vaikeaa tehdä postausta nimeltä "Tallinnan matka kuvina". Edessä on siis uuden kameran osto, mutta hetki pitää pärjätä vain kännykkäkameran kanssa.

Halusin tulla toivottamaan teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista pääsiäistä! Aurinkoa on luvattu oikein urakalla, joten nautiskellaan siitä.
Meillä huomenna auton nokka osoittaa kohti Nokiaa ja anopin "mökkiä". Ihan huippua mennä taas sinne, edellisen kerran kun vierailimme siellä viimeksi kesällä. Ihan hävyttömän pitkä aika on taas kulunut, en tajua mihin tämä aika katoaa.. Koiruus ainakin nauttii, kun saa juosta isolla pihalla vapaana.
Sitten kun joskus sieltä kotiudumme on tarkoituksena kokata kotona lammasta. Se kuuluu meidän pääsiäisperinteeseen.. Mämmiin en koske, mutta suklaamunat maistuisi senkin edestä ;)

Mitäs pääsiäistraditioita teillä on tai missä meinaatte pääsiäistä tänä vuonna viettää?


Kuva

Mutta siis vielä kerran, hyvää pääsiäistä ja palaillaan ensi viikolla linjoille entistäkin virkeämpinä ja levänneinä! :)

Terkuin:
Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)