keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tallinnan menovinkkejä otetaan vastaan

Minun ja miehen nenät osoittavat ensi viikolla kohti Tallinnaa. Piti mennä aluksi Pariisiin, mutta sama asia melkein ;) Päätettiin säästää tuo Pariisin matka kesään, mutta se onkin ihan toinen tarina.
Hetken mietittyämme, että mitä sitä sitten tekisi kun ei viitsisi kotonakaan talvilomaviikkoa viettää ja Lappiinkaan ei voida lähteä tän mun jalkani vuoksi, kun en oikein rinteeseen voi mennä ja niin edelleen.. Tulimme vihdoin siihen tulokseen, että suuntaamme kohti Tallinnaa!

Kuva

Kuva
Koska olen S-ryhmällä töissä, majoitumme luonnollisesti tähän turistirysä Viruun, vaikka ensin mietimmekin pitkään jotain toista hotellivaihtoehtoa. Rakas työnantajani on kuitenkin saanut minut "ässäläistymään" niin vahvasti, että päädyimme menemään Viruun. Sijainti on ainakin hyvä ja hinta-laatusuhdekin on taattu. Varasimme huoneen 23. kerroksesta, joten näköalat pitäisi olla ainakin kohdallaan.

Kuva


Mutta sitten seuraakin pulma. Olemme Tallinnassa rentoutumassa neljä yötä, joten rakkaat lukijat, onko teillä mielessä jotain hyviä ravintoloita, jotka pitäisi ehdottomasti käydä kokeilemassa? Tai jotain paikkoja, jotka ehdottomasti pitää käydä kokemassa? Myös kaikki kokeilemisen arvoiset pubit ja kahvilat esiin! :)
Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Tämän hetkisiin suunnitelmiin ei vielä kuulu muuta, kuin Rocca Al Maren - kauppakeskus, jossa kauppoja kierrellen saa kuulemma useammankin tunnin kulumaan. Ko. Kauppakeskuksesta löytyvät näiden tavallisten Seppälöiden ja Tiimarien lisäksi, esimerkiksi Guessin, Marks & Spencerin ja Hilfigerin myymälät, sekä paljon kodin sisustukseen liittyviä myymälöitä, jotka tämä rouva aikoo koluta ainakin läpi. Oliskohan siellä jotain miesparkkia, mihin vois jättää miehen oluelle ja katsomaan urheilua? Samaan tyyliin kun kauppakeskuksissa on näitä lapsiparkkeja ;)

Upeassa vanhassa kaupungissa kierrellen saa menemään kyllä päivän jos toisenkin, mutta etenkin näitä ravintolavinkkejä otetaan mielellään vastaan! Mihin kannattaa ruokaharrastajien mennä syömään, joista toinen on vielä ruoka-allergikko? :) Itse muistan käyneeni raatihuoneen torilla jossain venäläistyylisessä ravintolassa, jossa ruoka oli todella hyvää, mutta nimeä en nyt tietystikään löydä mistään tähän hätään, mutta olisi kiva kokeilla uusiakin paikkoja.
Jakakaa kanssani siis parhaat ravintolavinkit! :)
 
Aurinkoista keskiviikkoa, kohta ollaan taas jo viikonlopussa! :)
Terkuin:
-Saara 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)