tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mittumaari kuvina

Meidän juhannus sujui oikein rennosti ja nautiskellen.
Perjantaina ystävät E & M tulivat meidän luokse ja päivä sujui grillaillen, illalla lähdettiin höyrylaivaristeilylle katsomaan kokkoja.

Mielettömät Marjamojitot -
ohje tulossa blogiin myöhemmin

Severi nauttii juhannuksesta

Se pakollinen juhannuksen mansikkakakku

Turku taakse jää...

Superkuu

Naantali mereltä

Kultarannan kokko

Risteilytunnelmia pilasi mun osalta vähän mun jalkasärky, olin juuri edellisenä päivänä saanut kipsin pois ja varausluvan jalalle. Ei ollut ihan mikään paras mahdollinen fiilis. Muutenkin miehen kanssa puhuttiin, että se oli ihan kivaa ja tunnelmallista, mutta ei ollut ihan meidän juttu. Onneksi oli kuitenkin hyvää seuraa ja kivahan se on kaikkea uutta aina kokeilla. Vähän erilainen juhannusaatto tänä vuonna.


Kaksi vuotta sitten juhannuspäivänä tutustuin takapihalla naapuriini. Lauantaina nimettömissä sormukset kimaltaen saimme kilistää meille ja jälleen yhdelle vuodelle.
Me vietimme lauantaipäivän kahdestaan Naantalin rannassa nautiskellen aivan mielettömästä ruuasta, hyvästä juomasta, säästä, tunnelmasta ja ihanasta seurasta. Aurinko helli meitä lähes koko päivän ajan ja ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, ihmekös tuo.
Naantalin ranta on kesäisin kyllä ihan oma lukunsa. Siellä on niin kaunista, että oksat pois. Siis jos pitää merellisistä maisemista.





Jälkiruualla...


Sorsaperhekin oli rantautumassa... 

...seurassaan kaunis joutsen
Cheers, muru. <3

Kaikenkaikkiaan oikein ihana juhannus. Toivottavasti oli teilläkin kaikilla siellä ruudun toisella puolen. :)













2 kommenttia:

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)