torstai 6. kesäkuuta 2013

Voihan juhannus!

Tänä vuonna erityistä päänvaivaa aiheuttaa juhannussuunnitelmat.

Mehän ollaan S:n kanssa tavattu juhannuksena, joten joka juhannus vaikkei päivä tismalleen kohdalleen osuisikaan, vietetään meidän vuosipäivää. Viime vuonna juhannusaatto meni piknik-risteilyn merkeissä ja illalla mentiin perinteisesti katsomaan juhannuskokkoa. Juhannuspäivä kotona grillaillessa, illemmalla lähdettiin kohti Turun jokirantaa kavereiden kanssa terdelle.




Tänä vuonna olen juuri juhannusaattoa edeltävänä torstaina saanut kipsin pois jalasta, joten mistään hirmuisista kemuista ei tarvitse haaveilla. Jalalle voi tuskin vielä varata painoa juurikaan, joten rampana mennään - edelleen. Juhannuskokko suunnitelmat lähietäisyydeltä saa siis unohtaa, ei kannata lähteä liukastelemaan kalliolle keppien kanssa. Mökin vuokraustakin ajateltiin, mutta ehkä se suurin fiilis katoaa, kun ei voi mennä uimaan ja jos mökki on hankalalla paikalla, on mun pääseminen sinne vaikeaa.





Juhannus on ehkä yksi kivoimmista asioista ikinä. Jos sää sallii, kuten se nyt ainakin kahtena viime vuotena on tehnyt. Kesä on silloin parhaimmillaan, on valoa ja tunnelmakin on yleensä kohdillaan.
Me jatketaan edelleen pohtimista, että mitä meidän juhannukseen tänä vuonna kuuluisi, melkeinpä se jo ollaan keksittykin. Katsotaan..




Yksi asia on kuitenkin varmaa, meidän juhannukseen kuuluu pullo sampanjaa. Taas saadaan skoolata yhdelle vuodelle. :)

Onko teillä siellä ruudun toisella puolella jotain juhannusperinteitä? Miten meinaatte tänä vuonna juhannusta viettää?



2 kommenttia:

  1. Aiemmin meidän juhannusperinne oli ehdottomasti Nummirock. Nykyään perheellisenä festareilla monta päivää riekkuminen ei ole oikein itsestäänselvyys ja mitä ihmettä ne hinnat oikein on?! Bändit on 50% samat joka vuosi (näin kärjistettynä) ja hinta nousee koko ajan...

    Nyt sitten mennään mun vanhempien luo koko juhannukseksi löhöilemään, grillaamaan, saunomaan, paljuttelemaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle nuo teidän juhannussuunnitelmat! Palju on maailman ihanin keksintö. :)

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)