lauantai 25. toukokuuta 2013

Musiikkirakkaus vuosien takaa

Sini kirjoitti blogissaan tänään mun yhdestä suurimmasta musiikkirakkaudesta, Stellasta.
Stellan tarina tulee päättymään tämän vuoden aikana, jonka kunniaksi on tehty kokoelmalevy.

Muistan itse olleeni Stella-fani heti alusta asti. Livenäkin olen sen muutamaan otteeseen nähnyt. Erityisen lujaa se iski muutama vuosi myöhemmin ja Pelkääjän paikalla - levyä tuli kuunneltua auton ratissa, silloin kun olin vasta saanut ajokortin. Ja monta kertaa sen jälkeenkin. Meni pitkä tauko, viime aikoina Stellalta tuli kuunneltua aina vain Häävalssi-nimistä biisiä miettien, että olisiko se meidän häävalssi. No eipä ollut, vaikka hieno biisi onkin. Tänään palasin Stellan pariin.



kuva

Päätin nimittäin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni, tänään on aika kirjoittaa kaikki hääblogini postaukset loppuun ja julkaista ne varmaankin ensi viikon aikana. Taustalle siivittämään kirjoitusinspiraatiota päätin valita tämän Stellan levyn, joka löytyy Spotifystä. Täytyy tosin tilata se jossain vaiheessa itselle, ihan periaatteen vuoksi.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin Stella kuin hääbloggaus. Tästä lähtien bloggaillaan vaan tästä rouvan elämästä, vaikkei tämäkään yhtään hullumpaa ole, päinvastoin. :)

Aurinkoista viikonloppua,
toivottaa:
Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)