tiistai 29. lokakuuta 2013

Minttuinen pannacotta

 4 annosta

Näitä tarvitset:
3 liivatelehteä
2 dl kermaa
2 dl Bulgarian jogurttia
3 rkl sokeria
2 rkl rommia
Vaniljatanko
Tuoretta minttua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Mittaa kattilaan kerma, jogurtti sekä sokeri. Kaavi vaniljatangosta siemenet ja lisää ne kattilaan. 
Kiehauta seos ja ota pois levyltä.
Lisää joukkoon liivatelehdet koko ajan sekoittaen. Lisää myös rommi ja noin 3 rkl minttua pieneksi hakattuna.
Sekoita hyvin.

Annostele tarjoiluastioihin.
Anna jäähtyä hetken aikaa huoneenlämmössä, jonka jälkeen siirrä jääkaappiin hyytymään noin kolmeksi tunniksi.



Tuoreen mintun ystävät varmasti rakastavat tätä raikasta jälkkäriä. Jos pidät oikein makeasta, lisää reilusti enemmän sokeria.

2 kommenttia:

  1. Omnom, kuulostaa tosi hyvältä! Tein tänään mustikka-sitrus juustokakkua samanlaisiin kuppeihin, josko tätä kokeilis sitten ensi kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä huonolle kuulosta sinunkaan jälkkäri. :) Tosiaan jos pitää makeasta, niin tähän kannattaa lisätä hiukan enemmän sokeria.

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)