maanantai 21. lokakuuta 2013

Olohuoneen uusi ilme

Pienellä sitä muuttuu ihan koko huone erilaiseksi. Meillä on ollut tähän mennessä se ongelma, että meillä on ollut ihan liian valkoista. Lattia on valko-harmaa, seinät ja katto olivat valkoiset ja lisäksi suurin osa kalusteistakin on valkoiset. 
No, me nyt satutaan pitämään valkoisesta ja onhan väri tietysti ajaton ja niin edelleen, mutta toisinaan asuntomme muistutti pumpulipussin räjähdystä.

Kauan sitten mietin blogissani, että mitä tekisimme yhdelle olohuoneen seinälle, josta halusimme tehosteseinän. Minulla oli ensin ajatuksena laitattaa siihen "kivi"laattaa, mutta toisin kävi. Perjantaina seinä sai koristeekseen tapetit ja meidän mielestä tulos on oikein hyvä. 

Älkäö välittäkö tilaan sopimattomista sohvista (tila tarvitsisi ison kulmasohvan) vaan kiinnittäkää mielummin huomionne tuohon tapettiin. Sohvat alkaa tosin muutenkin olla pikku hiljaa aikansa eläneet, joten ne on jossain vaiheessa pakko päivittää.

Lukuhiiren oma nurkkaus.




Nyt on kyllä pakko päivittää tyynynpäälliset ja torkkupeitto, ne ei nyt enää sovi ollenkaan tilaan. Tämä on loppumaton kierre, aina löytyy uusi päivitettävä asia, kun tämän leikin aloittaa. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Divaani näyttää - etten sanois - melko kutsuvalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän aikansa elänyt se on, mutta ihan vielä ajaa asiansa. :)

      Poista
  2. Hieno tapetti, kivasti kuviota olematta silti mitenkään psykedeelinen :D Hei pakko kysyä onko teidän sohva ja divaani Ikean Arild sarjaa? Meillä on juurikin ne ja mietin mikähän niiden käyttöikä mahtaa olla. Kauan sohvat on teillä olleet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että vastaus kesti. Sohvat eivät kuulemma ole
      Ikeasta. Näiden käyttöiästäkään en valitettavasti osaa sanoa, koska mies on ostanut sohvat jo ennen minuun tutustumista, mutta ei tietystikään muista, että milloin ne osti ja mistä. :D

      Poista
    2. Ah, okei (miehet, hihi) :D Näytti vaan NIIN samanlaisilta :)

      Poista

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)