keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tunnelmointia

Vielä muutama viikko sitten varpaissa poltellut kuuma hiekka, korviin kuulunut Välimeren kohina ja iholla tuntunut auringonpaahde on enää vain mielettömänä muistona mielessä, kun iholla vihmoo kylmä tuuli ja vesisade. Suurin ongelma lomalla oli se, että mihin mennään tänä iltana syömään. Lomalla todella rentoutui, ihan huomattavissa määrin. Oli aika hurjaa huomata, että kotiin tullessa loman aikaan saama rentoutuminen hävisi yllättävän nopeasti, monenkin asian takia. Asialle täytyy tehdä jotain, se on totuus.

Syksy on jälleen saapunut Suomeen, meillekin jo tänne Länsi-Suomeen ihan toden teolla. Puiden lehdet ovat kauniisti kellastuneet ja nekin alkavat jo pudota. Tuuli on muuttunut taas kylmäksi syksytuuleksi ja pimeys tulee illalla ennen kuin ehtii huomatakaan.

Silti jollain tavalla pidän syksystä todella paljon. Ilma on kirpeä ja piristävä. Ulkona on ihana lenkkeillä syyssäällä, koska luonto on kaikessa keltaisuudessaan tai illalla myöhään pienessä kuurassa todella kaunis. Taas voi luvan kanssa sytyttää kynttilät ja laittaa lyhdyt ulos. Voi käpertyä peiton alle, kun ulkona vihmoo sade. Vihdoin voi taas käyttää villasukkia! Nautiskella, fiilistellä ja olla vain. Joskus ehkä vähän herkutellakin...

Älkää välittäkö tosta mun villasukasta kuvan alareunassa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)