tiistai 29. lokakuuta 2013

Päivää blogiin!

Viime aikoina postaukset on keskittyneet lähinnä ruokaan, aivan kuten minäkin. Päivät menevät töissä, illat salilla tai lenkillä ja loppuaika ihmetellessä ja remontoidessa. On tuntunut sille, että arki ei ole ollut kovinkaan tapahtumarikasta ja hyvä niin. Meillä edelleen käynnissä olevassa remontissa on ihan riittävästi ihmeteltävää. 

Tietokonekin otti ja hajosi. Niitä pirulaisia löytyy tästä talosta tällä hetkellä kolme ja yksikään ei toimi. Tabletti tuossa pöydällä nököttää, mutta jostain syystä välttelen sen käyttöä. Kuvia on ainakin jotenkin inhottava lisäillä siltä. Ehkä se johtuu siitä, että olen alusta alkaen ollut sitä vempelettä vastaan. Näyttää sille, että on pyörrettävä mielipiteensä ja ryhdyttävä käyttämään suosiolla tablettia surffailuun.

Lupaan ja vannon, että pelkkää ruokablogia en tästä ole tekemässä, vaikka joskus teistä lukijoista ehkä siltä tuntuukin. 
Hyvä ruoka kuuluu silti olennaisena osana etenkin meidän arkea, että reseptejä on kyllä luvassa jatkossakin. Koittakaa kestää! ;)

Jos teillä on jotain postaustoiveita mielessä niin vinkatkaa ihmeessä kommenttiboksiin tai allekirjoittaneen sähköpostiin vartijanmorsian(a)gmail.com. Kaikki asialliset kehitysehdotukset ovat tervetulleita.
Postauksia on tulossa ainakin meidän häämatkasta ja yksi kuvahaastekin on vielä tekemättä. Tartun toimeen heti, kun saadaan tietokone taas elävien kirjoihin. :)

Terkuin: Sartsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin käynnistäsi. :)